0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart
Workshop

Bruidstaart maken

Waarom zou je je eigen bruidstaart maken? De vraag is eerder: waarom niet? Alles is mogelijk wanneer je zelf aan de slag gaat. Je kunt de taart maken precies zoals je het zelf wilt! Wil je een taart met bloemen of eerder een strakke taart met lijnen? Niets is te gek!

Onder deskundige begeleiding ga je aan de slag. De taarten van De Tafel van 18 staan er om bekend dat ze niet alleen mooi zijn maar ook erg lekker! Wil je eerst een keer komen proeven, dan kan dat natuurlijk. 
Voor een afspraak kan je het beste even bellen op: 030 – 251 45 92.

Een bruidstaart wordt gemaakt van een heerlijk luchtige biscuitcake, daartussen twee lagen vulling. De vulling bestaat uit een laagje kersenconfituur, slagroom en frambozen. Als bekleding wordt de beste amandelmarsepein gebruikt. De decoraties zijn van ouwel, marsepein en eventueel van rolfondant.
Samen maken we een mooie, stijlvolle maar vooral lekkere bruidstaart. Op de dag van je dromen ben je natuurlijk ontzettend trots, en terecht, als iedereen zich vergaapt aan jouw eigen bruidstaart!
Het maximaal aantal personen voor de workshop bruidstaarten maken is 4 personen.
De basisprijs is € 250,00 maar de uiteindelijke prijs is in overleg want dat hangt af van de maat van de taart, de variaties en decoraties.

WorkshopBruidstaarten
Aantal personen1 - 4
PrijsVanaf € 250,-

Wat gaan jullie doen

Koffie, thee en wat lekkers staan klaar 15 minuten voor aanvang van de workshop. Aanvang workshop waarbij er gewerkt wordt aan een heerlijke en leuke taart of het voorbereiden van de high tea. Bij de high tea workshop wordt al het lekkers gezamenlijk genuttigd aan een mooi gedekte tafel. Taart en de evt. overgebleven high tea lekkernijen gaat in een mooie doos mee naar huis.

Aanvraag workshop

  Naam*

  E-mail*

  Je 10-cijferig telefoonnummer, aan elkaar*

  Aantal personen die de bruidstaart gaan maken, max. 4 personen*

  Opmerkingen

  * is verplicht.