Brownies bestellen of zelf maken?

brownies bestellen

Soms weet je niet wat je iemand moet geven voor zijn of haar verjaardag, dit kan zijn omdat je niet de interesses weet van degene of omdat degene voor jou gevoel alles al heeft. Liefde gaat door de maag dus je kan brownies bestellen, dit is een lekkere en leuke oplossing. Zelfs door degene die een allergie hebben. Je kan dit soort brownies online kopen zelfs lactose en glutenvrij. Ook notenvrij kan het zeker. Door de verschillende variatie is er voor iedereen wel wat bij, je geniet van elke hap die je neemt. 

Soorten

De soorten die tegenwoordig om je oren vliegen zijn de blondie brownies, dit zijn brownies bestellen zonder chocolade erin. Vaak zijn deze de smaak citroen of juist vanille. Deze hebben een gele kleur. Vandaar de naam blondie. Doordat er geen chocolade in toegevoegd zitten is het al weer toegankelijker voor degene die geen chocolade mogen en dus ook geen lactose. Iedereen blij, je kan ze ook bestellen met framboos of smarties. 

brownies bestellen

Zelf maken

Daarnaast is het ook eenvoudig om ze zelf te maken, brownies bestellen kan je eenvoudig zelf maken als je een middagje thuis bent. Of ze dan even lekker zijn is vaak dan de vraag. De variatie kan je zelf ook in je brownies stoppen. Brownies bestellen kan dus online maar bij de bakker hebben ze vaak ook genoeg soorten. Je kan dan zelf de keuzes maken hoeveel je er wilt, wat je wilt en of je het zelf wilt houden of het laten inpakken. Als kerstcadeau is dit vaak ook echt een enorm leuk idee, je tovert dan gegarandeerd een glimlach op iemands gezicht. Je kan er altijd nog zelf een leuke kaart met een leuke tekst toevoegen voor als je het nog extra bijzonder wilt maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.