Webshop

Ambachtelijke taarten

Informatie

Over ambachtelijke taarten & Quiches

Wegens vakantie gesloten van 17 -24 augustus

De ambachtelijke taarten worden gebakken met (h)eerlijke ingedienten, de appels, wortels en frambozen zoveel mogelijk uit eigen moestuin en de eitjes van de kippen die hier rondscharrelen.
Onze Appeltaart heeft ooit een 8,5 gescoord tijdens de nationale appeltaarttest, de Cheesecake wordt gebakken met Mon Chou, is daardoor lekker zacht en fris van smaak. De Carrotcake is ook een topper voor ieder die niet van wortelen houdt (de wortelen proef je nl niet, maar zorgen voor een lichtere, juicy structuur).
De Chocoladetaart  is een niet al te machtige, maar oh zo heerlijke taart voor chocolade lovers , de chocolade-notentaart is dezelfde taart, maar afgewerkt met diverse vers geroosterde en gehakte noten.
En voor de diegene die geen gluten, suiker en/of lactose mogen eten, is er de Sinaasappel-abrikozentaart. Een luchtige, juicy taart. (maar omdat de taart hier wordt gebakken, kunnen er sporen van gluten inzitten).

Quiches, heerlijke hartige taarten. Gebakken met verse ingrediënten, zoveel mogelijk uit eigen moestuin en met eitjes van onze eigen kippen.

BESTEL TIJDIG : Omdat alles vers gemaakt wordt, bij voorkeur 2 werkdagen voor de afhaaldatum bestellen, heb je de taart en/of cupcakes eerder nodig, bel gerust 06-248 54 281 en ik laat je snel weten wat mogelijk is.
De vaste ophaaldagen zijn woensdag, donderdag,vrijdag & zaterdag, de overige dagen in overleg, mail naar info@detafelvan18.nl of bel naar 06-248 54 281)

Waarom de tafel van 18

Uit eigen tuin

De ingrediënten komen zoveel mogelijk uit eigen moestuin en de eitjes die gebruikt worden komen van onze eigen kippen.

Mogelijkheden

Altijd al je eigen bruidstaart willen maken….maar durf je het niet alleen aan… onder deskundige begeleiding kun je nu zelf je bruidstaart komen maken.