Afhalen op afspraak Voordorpsedijk 2, Utrecht
Afhalen op afspraak Voordorpsedijk 2, Utrecht
Workshop

Taart maken

Workshop

Taart maken

Een workshop bij “de tafel van 18” is altijd gezellig, leerzaam en leuk. De workshops vinden plaats op een inspirerende locatie met uitzicht over de weilanden en waar je gratis kunt parkeren; Voordorpsedijk 2 Utrecht. Wij bieden workshops aan voor groepen van ca. 6-12 personen, iedere deelnemer gaat een eigen taart vullen en decoreren, die naderhand wordt meegenomen in een mooie doos. De taarten kunnen evt. worden ingevroren.
Perfect voor: vrijgezellenparty, familiefeestje, bedrijfsuitje, team building en tienerfeestje.

Workshop

Fun Taartje

Funtaartje : je gaat een rond taartje (ca. 6 personen) vullen, afsmeren en bekleden/decoreren met de beste marsepein in je favoriete kleur. Je leert hoe je de marsepein mooi strak om de taart maakt, daarna ga je decoreren met diverse kleuren marsepein met behulp van vele soorten en maten uitstekers en mallen.
Prijs : voor een groepje van 6 personen € 240. Iedere deelnemer extra + € 30 (maximale groepsgrootte is 12 personen)
Datum : in overleg
Tijd : in overleg

Taartje is prima enkele dagen houdbaar (of nog veel langer in de vriezer)
Wil je meedoen ; bel 030-251 45 92 of mail naar info@detafelvan18.nl 

Workshop

Boltaart

Boltaart : Je gaat leren hoe je een mooie boltaart (ca. 10 personen) opbouwt, afsmeert en bekleed met de beste marsepein in je eigen favoriete kleur. Je leert hoe je de marsepein mooi strak om de taart maakt, daarna ga je decoreren met diverse kleuren marsepein met behulp van vele soorten en maten uitstekers en mallen.
Prijs voor een groep van 6 personen € 270 
Iedere deelnemer extra + € 35 (maximale groepsgrootte 10 personen)

Workshop

Stapeltaart

Stapeltaart : Altijd al willen weten hoe je een meerlagen taart opbouwd? Volg de workshop stapeltaart en ontdek hoe dat werkt, zodat de taart niet scheef- en inzakt. Je gaat een 2 laags taart maken (ca. 16 personen); vullen, bekleden, stapelen en decoreren met marsepein. Geheel in je eigen favoriete kleuren en decoraties.
Prijs voor een groep van 4 personen € 220
Iedere deelnemer extra + € 50 ( maximale groepsgrootte 6 personen)

 

Workshop

Je eigen bruidstaart maken

Je eigen bruidstaart maken : Wil je heel graag je eigen bruidstaart maken, maar durf je het niet alleen aan…Dan kan dat bij “de tafel van 18”. Onder deskundige begeleiding ga je samen de droomtaart maken.
Prijs hangt af van formaat en decoraties van de taart.

 

Workshop

High Tea

Workshop High Tea : Samen scones en koekjes bakken, taartjes en sandwiches maken. Daarna gezamenlijk van alle lekkernijen genieten aan een lange tafel. Neem contact op voor de diverse mogelijkheden.

 

Wil je met een eigen groepje een workshop komen volgen; mail naar info@detafelvan18.nl
of bel 030-251 45 92  dan plannen we in overleg een datum in.